Κερδίστε χρήματα με το ταξίδι σας

. sábado, 25 de octubre de 2008



Trivago είναι ένα ταξιδιωτικό ιστοσελίδα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, παρά οδηγούν την αγορά σε πολλά χρόνια. Από τη μία πλευρά, θα λειτουργεί ως αναζήτηση πτήσεις, ξενοδοχεία και ταξίδια, αλλά και ως ένα κοινωνικό δίκτυο ταξιδιώτες.

Όσο για τα ταξίδια, έχει την δυνατότητα να προσφέρει μια καλή σύγκριση των πιο προσφορές σχετικά με το δίκτυο, ώστε αν δούμε για ένα ξενοδοχείο, μια πτήση ή ένα ταξίδι που μπορεί να σε δευτερόλεπτα από τη σύγκριση των αφορά τις βέλτιστες διαθέσιμες από διάφορους προμηθευτές μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, αφού εξελέγη και ότι μας ταιριάζει περισσότερο, εμείς trivago ανακατευθύνσεις σελίδα για τον αγοραστή να κάνει την κράτηση. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε με μια ματιά το καλύτερο συγκριτικά με το ταξίδι μας. Αυτό έχει γίνει ηγέτης στις σελίδες του τομέα του τουρισμού, και με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η διάφορα δώρα που έχουν κάνει últimanente.

Από την άλλη πλευρά, χρησιμεύει επίσης ως trivago κοινωνικό δίκτυο ταξιδιώτες. Εάν εγγραφείτε, μπορείτε να συνεργαστεί με όλα τα είδη των ενδείξεων της δικής σας ταξιδεύει: ανεβάσετε φωτογραφίες, να προβεί σε σχόλια, γράψτε, ταξιδιωτικούς οδηγούς, προσθέστε αντικείμενα, κτλ ... Είναι ένας τρόπος να βοηθήσουμε τους άλλους ταξιδιώτες σχέδιο ταξίδια και επιλέγουν τους προορισμούς.

Φυσικά, όλα αυτά κάνουν δωρεάν είναι ακριβή, οπότε αποφάσισε trivago πληρώσει τους colaboradoes όλες αυτές τις δράσεις. Από όσα έχω δει στο δίκτυο, είναι ένα από τα sites που καταβάλλει για την καλύτερη δουλειά με αυτά, καθιστούν σαφές ότι κανείς δεν πρόκειται να κάνει εκατομμύρια με αυτό, αλλά δεν είναι πολύ σκληρά για να κερδίσει 30 ή 40 ευρώ το μήνα μικρό έργο. Επιπλέον, να πληρώσει για paypal 1 ημέρα κάθε μήνα, αν ο λογαριασμός σας έχει φτάσει 25 € trivago.

Αν έχετε βρει χρήσιμο το άρθρο αυτό, σας ενθαρρύνω να εγγραφείτε convirtiéndoos τους φίλους μου, δεν κάνετε απολύτως τίποτα δεν σας επηρεάζει και sacáis πάνω από το κέρδος που θα πληρώσουν για μόλις 5 ευρώ μητρώο: Εγγραφή με trivago.

0 comentarios: