Tjäna pengar med din resa

. lunes, 25 de febrero de 2008
Trivago är en resa hemsida som jag nyligen upptäckt, trots marknadsledande i många år. Å ena sidan är det funktioner som sökning flyg, hotell och resor, och även som ett socialt nätverk av resenärer.

När det gäller resor, har möjlighet att erbjuda en bra jämförelse mellan de flesta erbjudanden på nätet, så om vi tittar på ett hotell, en flygning eller en resa vi kan få i sekunder en jämförelse av bästa erbjudanden som finns från olika leverantörer kan hittas på webben. Så snart som väljs och det passar oss mer, vi trivago sida redirects till köparen att göra bokningar. Det är ett bra sätt att få en överblick bästa jämförande till vår resa. Detta har blivit en ledare på sidorna av turismen, och på detta sätt uppnås de olika priser som har gjort últimanente.

Å andra sidan fungerar också som trivago socialt nätverk av resenärer. Om du registrerar dig kan du arbeta med alla typer av indikationer på dina egna resor: ladda upp bilder, göra kommentarer, skriva, reseguider, lägga till artiklar, osv ... Det är ett sätt att hjälpa andra resenärer planera sina resor och välja sina destinationer.

Naturligtvis göra allt detta gratis är dyrt, så beslutade trivago betala sina colaboradoes alla sådana åtgärder. Från vad jag har sett på nätet, är en av de webbplatser som betalar för att bättre arbeta med dem, göra det klart att ingen kommer att göra miljontals med detta, men inte för hårt för att vinna 30 eller 40 euro i månaden lite arbete. Dessutom betalar för paypal 1 dagen i varje månad, om ditt konto har nått 25 € trivago.

Om du har hittat den här artikeln användbar, jag uppmanar dig att registrera convirtiéndoos mina vänner, du behöver inte absolut ingenting påverkar dig och sacáis över den vinst som du betalar för endast 5 euro register: registret med trivago

0 comentarios: